Jubileum – påmelding

1.- 3. oktober feirer vi Landslaget for lokalhistorie sine første 100 år. Feiringen finner sted i Oslo. Vi håper alle historieinteresserte vil delta på en spennende lokalhistorisk helg med storslått feiring. NB: Fristen er om få dager!

Feiringen starter med en flott mottakelse i Oslo Rådhus på fredag ettermiddag. Dette er en gave fra Oslo kommune, hvor Hans Majestet Kongen vil delta. Lørdag gir Norsk Lokalhistorisk institutt ved Nasjonalbiblioteket oss et innholdsrikt lokalhistorisk seminar. På kvelden lørdag blir det festmiddag på ærverdige Grand Hotel. Konferansier for kvelden er Jørn Holme, og det vil bli underholdning og taler fra blant annet Edvard Hoem. Helgen avsluttes med lokalhistoriske utflukter på søndag.

Denne feiringen er åpen for alle. En kan melde seg på de arrangement en ønsker å delta på i løpet av helgen. En betaler kun for det en deltar på, og flere av arrangementene er gratis. Det er ikke et kriterium å være medlem i landslaget for lokalhistorie eller et historielag for å delta. Ta gjerne med en venn.

Påmeldingsskjema, mer informasjon og program finner dere på våre hjemmesider www.landslaget.org under Jubileum på menylinjen. Alternativt via direkte lenke: https://landslaget.org/index.php/jubileum/pamelding-100-ars-jubileum

Påmeldingsfrist: 19.september 2021

Med vennlig hilsen:

Landslaget for lokalhistorie

Bispegata 9B, 7012 Trondheim

www.landslaget.org